جایگاه خبرنگار و رسانه در این منطقه مظلوم واقع شده است / هرکسی در جایگاه و تخصص خودش دست به نقد و تحلیل بزند!

ساخت وبلاگ

مُهرستان » سید علی اصغر علامه، شهردار شهر مُهر با حضور در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار به تبیین جایگاه اهالی رسانه پرداخت.

به گزارش مُهرستان؛ وی با اشاره به نحوه ی برگزاری مراسم از سوی خبرنگاران و عدم همراهی نهادهای مختلف در برگزاری این مراسم افزود: متاسفانه جامعه ی ما هنوز به جایگاه مهم خبرنگار پی نبرده است و این خود یکی از عمده ترین دلایل عدم پیشرفت های ما در زمینه های توسعه ای، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و اینک از این مراسم می توان دریافت که ما هنوز به نهاد رسانه و جایگاه خبرنگار اهمیت کافی نداشته و نداریم.

جایگاه خبرنگار و رسانه در این منطقه مظلوم واقع شده است

وی با اشاره به حرفه‌ی خبرنگاری و رسانه و فعالیت های صورت گرفته در شهرستان گفت: متاسفانه نهاد های مختلف هنوز به جایگاه مهم رسانه و خبرنگار اهمیت چندانی نشان نمی دهند.

علامه با اشاره به اینکه در این شهرستان در زمینه حمایت از رسانه ها به صورت ضعیف ظاهر شده ایم و اگر ما به دنبال پیشرفت و توسعه هستیم الزاما باید به رسانه، فعالان رسانه ای و خبرنگار توجه ویژه داشته باشیم.

آگاهی دادن، هدایت و فرهنگ سازی از فعالیت های یک خبرنگار

مدیرمسئول هفته نامه سپهرفارس در ادامه با مقایسه جایگاه پیامبران و خبرنگاران افزود: پیامبران سه کار عمده انجام می داند؛ آگاهی، هدایت و فرهنگ سازی که هر سه مورد از جنس کار و فعالیت یک خبرنگار نیز می باشد اما ما تاکنون در قبال این جایگاه توجه خاصی نداشته ایم.

وی خطاب به مسئولین حاضر در جلسه ادامه داد: در کجای دنیا سابقه داشته است که خبرنگار، خودش از خودش تجلیل کند؟ و این غیر قابل قبول است.

شهردار شهر مُهر ضمن اشاره به وظیفه آگاهی بخشی رسانه گفت : باید این مساله را بپذیریم که با وجود یک رسانه قوی قطعا میزان فساد اداری کاسته خواهد شد کما اینکه در ماجرای اختلاس های چندهزار میلیاردی و فیش های حقوقی نیز نقش رسانه ها قابل توجه بود.

وظیفه امروز رسانه ها؛ تبیین مساله اقتصاد مقاومتی است

علامه در ادامه با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی گفت: به عقیده بنده مساله اقتصاد مقاومتی را هنوز که هنوز است به صورت جدی وارد نشده ایم و امروز یکی از وظایف اولویت دار خبرنگاران تبیین، تحلیل و آگاهی بخشی مردم و شهروندان در این زمینه است و در ادامه آن را در سطح جامعه گسترش دهند.

وی ادامه داد: شما خبرنگاران و فعالین رسانه ای باید مسئولان حاضر در نهادهای مختلف را مورد باخواست قرار دهید که چه فعالیت هایی را برای تحقق این شعار و حمایت از تولید داخلی انجام داده اند، چرا که این یک اصل مهمی است.

علامه گفت: اقتصاد کشور در وضعیت کاملا حساس و بحرانی قرار گرفته است و به همین دلیل می طلبد که به صورت اساسی به این قضیه نگاه ویژه ای در همه ی زمینه ها داشته باشیم.

نارسائی ها و تبعات منفی فضای مجازی گرفته شود

این فعال رسانه ای در ادامه با اشاره به موضوع فضای مجازی و شبکه های اجتماعی گفت : امروزه بحث فضای مجازی و حضور در شبکه های اجتماعی بسیار رونق گرفته است و گاهی مشاهده می شود که افراد ساعت های زیادی را صرف حضور در آن می کنند.

وی در ادامه گفت: متاسفانه هنوز جایگگاه نقد سازنده با تخریب برای افراد و شهروندان تبیین و شناخته نشده است. به دفعات دیده می شود که افراد به هیچ دلیلی دست به انواع توهین ها و تخریب ها در این فضا می زند و زمانی هم که از وی درخواست می شود تخریب نکند، در پاسخ خواهد گفت که شما تحمل نقد را ندارید!، مسلما این افراد هنوز تفاوت بین توهین و تخریب با نقد سازنده را نمی داند.

هرکسی در جایگاه و تخصص خودش دست به نقد و تحلیل بزند!

علامه در پایان از خبرنگاران و فعالان رسانه ای درخواست کرد که در این زمینه نیز توجه شود و جایگاه فرهنگ نقد درست، منصفانه و سازنده را به شهروندان در دستور کار خود قرار دهند.

شهردار مُهر گفت: باید افراد و شهروندان با توجه به حرفه و تخصص خودش به تبیین، تشریح و نقد مسائل بپردازند، نه آنکه مسائل به سمتی برود که فردی به عنوان مثال دارای مدرک زیر دیپلم مسائل کلان را نقد و گاها تخریب می کند و یا فردی که بدون تخصص و تجربه در زمینه های عمرانی، صنعتی، سیاسی و … در داخل و یا خارج از فضای مجازی این زمینه را تبیین کند، و یا سایر زمینه های اجتماعی دیگر. به همین دلیل می طلبد که فعالان رسانه ای در این زمینه کوشش جدی کنند.

مهر لامرد...
ما را در سایت مهر لامرد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان mohrestan بازدید : 159 تاريخ : پنجشنبه 21 مرداد 1395 ساعت: 8:44